// Acum accesati categoria : rezultate

Targul regional de inovatii InnoMatch

sambata 06 aprilie 2013 at 16h04

Categorii : activitati

In cadrul Targului regional de inovatii InnoMatch din Arad, desfasurat in periada 3-4 aprilie 2013, a fost prezentat proiectul COMINPRO, dupa cum au remarcat si reprezentantii VATI prezenti la eveniment.

Workshop Timisoara 27 Martie

miercuri 13 martie 2013 at 11h47

Categorii : activitati, rezultate, intalniri

Universitatea "Politehnica" din Timisoara organizeaza o intalnire de lucru cu scopul de a disemina rezultatele proiectului, dar si pentru a prezenta organizatii publice de cercetare (PRO) si profilurile acestora  si pentru a identifica posibilitati de cooperare transfrontaliera.
Data: 27 martie 2013
Locatie: Rectoratul UPT, Sala Mica a Senatului, Piata Victoriei nr. 2, Timisoara
Agenda: Workshop_Timisoara_March27.pdf

Workshop Szeged 20 Martie

miercuri 13 martie 2013 at 11h45

Categorii : activitati, rezultate, intalniri

Asociatia Maghiara pentru Inovare organizeaza o intalnire de lucru cu scopul de a disemina rezultatele proiectului, pentru a prezenta organizatii publice de cercetare (PRO) si profilurile acestora  si pentru a identifica posibilitati de cooperare transfrontaliera.
Data: 20 martie 2013
Locatia: MTA SZAB Székház, Szeged, strada Somogyi 7, et.2, sala 217
Agenda: Workshop Szeged March20.pdf
Web: http://www.innovacio.hu/ehirlevel/2013_7.html

Informații generale despre COMINPRO

miercuri 03 aprilie 2013 at 15h04

Categorii : activitati, rezultate

Ambii parteneri au conlucrat pentru crearea unui set de informatii cu caracter general, set ce contine: informatii despre transferal de tehnologii, studii, informatii cu caracter financiar sau ligislativ. De asemenea, acesta contine lista de prezentari si descrierea pe scurt a evenimentelor organizate cu scopul promovarii tehnologiilor de interes si gasirea de parteneri. Se regasesc si descrieri ale bazelor de date publice si non-publice disponibile (concentrate pe transferal de tehnologii) . Acest pachet de informatii este disponibil online sau pe DVS, atat in limba romana cat si in maghiara. Versiunea de DVD a fost utilizata in cadrul evenimentelor de diseminare.

Al doilea Seminar COMINPRO

miercuri 07 noiembrie 2012 at 11h11

Categorii : activitati, rezultate

Pe 6 noimebrie 2012, partenerul principal a organizat un al doilea seminar, intrunind reprezentanti din diferite domenii de specialitate din judetul Timis. Scopul acestei intalniri de lucru a fost prezentarea si actualizarea studiilor făcute cu privire la oportunitatile de cooperare intre organizatiile de cercetare romane si cele maghiare. Actorii acestui eveniment au fost centrele de cercetare selectate ca avand cel mai bun potential pentru transferal de tehnologii. Ulterior acestui seminar s-au primit sugestii pertinente legate de posibile cooperari. Una din concluziile trasate a subliniat faptul ca exista domenii cu un potential foarte bun atat in Romania cat si in Ungaria. In Romania se remarca cele focusate pe domeniul IT, automotive si energie din surse regenerabile, iar in Ungaria cele care activeaza in domenii, precum: biologia, microbiologia, aplicatiile medicale. Au fost stabilite viitoare colaborari in cadrul unor proiecte interdisciplinare. Mai multe informatii in cadrul acestui site.

TechResearch Connect 2012

vineri 14 septembrie 2012 at 20h09

Categorii : activitati

In data de 12 septembrie 2012 partenerul principal a realizat o prezentare in cadrul seminarului Tech-Research Connect organizat in Romania de catre Asociatia ARIES-TM. Scopul acestei prezentari a fost prezentarea rezultatelor proiectului catre partile interesate, in special catre sectorul IT, cercetare, profesori (in jur de 70 de participanti).

Baza de date COMINPRO

joi 13 septembrie 2012 at 13h09

Categorii : activitati, rezultate

Crearea unei baze de date online a principalelor domenii de actvitate din regiunile Timis si Csongrad si stabilirea unei metodologii de identificare a organizatii publice de cercetare (PRO) din aceste doua regiuni. Baza de date COMINPRO consta intr-o lista a organizatiilor  (institute de cercetare si universitati) din regiunile Timis si Csongrad, alaturi de descrierea capacitatii tehnologice si de cercetare, accesibile la: http://cominpro.cm.upt.ro/db.

Seminar International COMINPRO

marti 26 iunie 2012 at 16h33

Categorii : activitati, rezultate, intalniri

Centrul de Cercetare Multimedia al Universităţii “Politehnica” din Timisoara va invita sa participati la seminarul COMINPRO care se va desfăsura joi 28 iunie 2012 de la ora 13:00 la Universitatea “Politehnica” din Timisoara (UPT), cladirea ELECTRO, sala IS, parter, bul. Vasile Parvan nr 2, Timisoara.

Brosuri si pliante COMINPRO

marti 21 mai 2013 at 11h26

Categorii : activitati

COMINPRO poster

Workshop lansare

marti 26 iunie 2012 at 14h49

Categorii : activitati, rezultate, intalniri

Proiectul COMINPRO a fost lansat in Timisoara in 5 aprilie 2012, in timpul workshop-ului de lansare, la care au participat Dr. Péter Mogyorósi si doamna Csilla Suhajda, de la Asociatia Maghiara pentru Inovare, precum si reprezentanti ai Universitatii „Politehnica” din Timisoara - Prof.dr. Radu Vasiu, Dr. Diana Andone, Dr. Marian Bucos, Dr. Mugur Mocofan, Dr. Daniel Stan, doamnele Agnes Stepanian si Cristiana Marchis.